Om oss

Välkommen till Retrolivet!

Vi heter René och Monique och vi är en familj med 3 barn som flyttade från Holland till Sverige för 15 år sedan för att bygga en ny framtid och för att njuta av den svenska naturen, rymligheten och lugnet. När vi först flyttade till Sverige startade vi en plantskola och vid sidan om ville vi sälja möbler till Nederländerna. På grund av problem med hälsan var vi tvungna att lägga ner plantskolan.

Nu försöker vi göra vår kärlek till antik och retro produkter till vårt jobb.

René är uppvuxen under 60- och 70-talet och många bra minnen till möbler och andra saker från den tiden. Hans far handlade också i antikviteter och René tyckte alltid att det var roligt att se vad farsan tog med sig hem för spännande objekt.

Monique var född på 70-talet och har en stark kärlek för retrosaker, med deras glada färger och gillade gamla saker redan som barn. Hon studerade mode och klädsel.

Vi bor i Skorped, en liten by som ligger i Örnsköldsviks kommun, Västernorrland. Först började vi med en loppis och nu har vi även en webbutik för att nå fler människor.

För oss är det alltid ett äventyr att hitta roliga, udda och unika saker. Alla saker kontrolleras, rengörs och repareras om det är nödvändigt. Retrolivets motto är glada och nöjda kunder. Har du frågor, anmärkningar eller letar du något särskild, kan du alltid mejla eller ringa oss.

Vi önskar er en trevlig upplevelse i vår webbutik!